Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential

Нестерчук І. К. (2021) Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential. Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіки, менеджмент, дорадництво.. С. 17–20.

[thumbnail of Тези1_распознан.pdf]
Preview
Текст
Тези1_распознан.pdf

Завантажити (3MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 01 Лют 2022 10:35
Оновлення: 01 Лют 2022 10:35
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33721
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential. Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіки, менеджмент, дорадництво. 2021.. С. 17–20.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу