Нестерчук І. К. (2022) Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму. Географія та туризм. № 66. С. 18–28. ISSN 2308-135X.
Preview
v663.pdf
Завантажити (394kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
| Користувач: | Кафедра екології та географії |
| Дата подачі: | 27 Серп 2022 14:08 |
| Оновлення: | 27 Серп 2022 14:08 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34422 |
| ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму. Географія та туризм. 2022. № 66. С. 18–28. |


