Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму

Нестерчук І. К. (2022) Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму. Географія та туризм. № 66. С. 18–28. ISSN 2308-135X.

[thumbnail of v663.pdf]
Preview
Текст
v663.pdf

Завантажити (394kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 27 Серп 2022 11:08
Оновлення: 27 Серп 2022 11:08
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34422
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму. Географія та туризм. 2022. № 66. С. 18–28.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу