Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вивчення харчової хімії в професійній підготовці майбутніх хіміків

Анічкіна О. В., Авдєєва О. Ю. (2022) Вивчення харчової хімії в професійній підготовці майбутніх хіміків. In: І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології», 30.11.2022, Україна, Київ, НУХТ. С. 317–318.

[thumbnail of chem.pdf]
Preview
Текст
chem.pdf

Завантажити (236kB) | Preview

Анотація

Серед глобальних проблем сучасного світу та людства провідне місце посідає саме продовольча. Адже доступність харчових продуктів і їх якість є обмеженими. Професійна підготовка майбутніх технологів харчової та хімічної промисловості, хіміків
нерозривно пов’язана з вивченням особливостей харчової хімії, як науки про склад харчових систем, його змін у ході обробки та закономірності таких перетворень. Вивчення харчової хімії пропонується майбутнім технологам харчової промисловості в якості обов’язкової освітньої компоненти, а технологам хімічної промисловості та хімікам, може бути
запропонована в якості вибіркової освітньої компоненти. Оскільки, місцем працевлаштування хіміків і хімічних технологів може бути лабораторія або цехи підприємств
харчової промисловості.

Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2361 Учбовий план
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Олена Анічкіна
Дата подачі: 19 Груд 2022 13:39
Оновлення: 19 Груд 2022 13:39
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35625

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу