Zhytomyr State University Library

Вивчення харчової хімії в професійній підготовці майбутніх хіміків

Анічкіна О. В. and Авдєєва О. Ю. (2022) Вивчення харчової хімії в професійній підготовці майбутніх хіміків. In: І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології», 30.11.2022, Україна, Київ, НУХТ.

[thumbnail of chem.pdf]
Preview
Text
chem.pdf

Download (236kB) | Preview

Abstract

Серед глобальних проблем сучасного світу та людства провідне місце посідає саме продовольча. Адже доступність харчових продуктів і їх якість є обмеженими. Професійна підготовка майбутніх технологів харчової та хімічної промисловості, хіміків
нерозривно пов’язана з вивченням особливостей харчової хімії, як науки про склад харчових систем, його змін у ході обробки та закономірності таких перетворень. Вивчення харчової хімії пропонується майбутнім технологам харчової промисловості в якості обов’язкової освітньої компоненти, а технологам хімічної промисловості та хімікам, може бути
запропонована в якості вибіркової освітньої компоненти. Оскільки, місцем працевлаштування хіміків і хімічних технологів може бути лабораторія або цехи підприємств
харчової промисловості.

Item Type: Conference or Workshop Item (Keynote)
Subjects: L Education > L Education (General)
L Education > LB Theory and practice of education
L Education > LB Theory and practice of education > LB2300 Higher Education
L Education > LB Theory and practice of education > LB2361 Curriculum
Divisions: Faculty of Natural Sciences > Department of Chemistry
Depositing User: Олена Анічкіна
Date Deposited: 19 Dec 2022 13:39
Last Modified: 19 Dec 2022 13:39
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35625

Actions (login required)

View Item
View Item