Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Продуктивність, якість та стійкість сортів гірчиці білої

Ткачук О. П., Гук І. М. (2025) Продуктивність, якість та стійкість сортів гірчиці білої. Український журнал природничих наук (11). С. 235–241. ISSN 2786-6335.

[thumbnail of 27.pdf]
Preview
Текст
27.pdf

Завантажити (220kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Аліна Ковальчук
Дата подачі: 10 Квіт 2025 10:11
Оновлення: 10 Квіт 2025 10:18
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43352

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу