Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Продуктивність, якість та стійкість сортів гірчиці білої

Ткачук О. П., Гук І. М. (2025) Продуктивність, якість та стійкість сортів гірчиці білої. Український журнал природничих наук. № 11. С. 235–241. ISSN 2786-6335.

[thumbnail of 27.pdf]
Preview
Текст
27.pdf

Завантажити (220kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Аліна Ковальчук
Дата подачі: 10 Квіт 2025 10:11
Оновлення: 10 Квіт 2025 10:18
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43352
ДСТУ 8302:2015: Ткачук О. П., Гук І. М. Продуктивність, якість та стійкість сортів гірчиці білої. Український журнал природничих наук. 2025. № 11. С. 235–241.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу