Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Труднощі перекладу термінів з виробництва та використання спецій та прянощів

Лозко О. В. (2015) Труднощі перекладу термінів з виробництва та використання спецій та прянощів. “Актуальні проблеми сучасної лінгвістики та методики викладання мови і літератури”..

[thumbnail of Лозко.pdf]
Preview
Текст
Лозко.pdf

Завантажити (498kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: P Мова та література > P Філологія. Лінгвістика
Відділи: Інститут іноземної філології > Кафедра міжкультурної комунікації та іншомовної освіти
Користувач: Unnamed user with email natali_i92@ukr.net
Дата подачі: 20 Квіт 2015 09:24
Оновлення: 20 Квіт 2015 09:29
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/17086
ДСТУ 8302:2015: Лозко О. В. Труднощі перекладу термінів з виробництва та використання спецій та прянощів. “Актуальні проблеми сучасної лінгвістики та методики викладання мови і літератури”. 2015..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу