Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Роль і місце природничих дисциплін у процесі професійної підготовки майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції

Мельник О. Ф. (2015) Роль і місце природничих дисциплін у процесі професійної підготовки майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: Наук-метод. зб (85). С. 140–147.

[thumbnail of Мельник О.pdf]
Preview
Текст
Мельник О.pdf

Завантажити (236kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Відділи: Інститут педагогіки > Кафедра професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління
Користувач: Олена Євгеніївна Антонова
Дата подачі: 04 Січ 2016 21:38
Оновлення: 04 Січ 2016 21:38
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/19773

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу