Лозко О. В. (2016) Лексичні та граматичні особливості перекладу текстів з харчової промисловості. МАТЕРІАЛИ ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЇ “Актуальні проблеми сучасної лінгвістики та методики викладання мови і літератури”..
Preview
Лозко.pdf
Завантажити (304kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | P Мова та література > P Філологія. Лінгвістика |
Відділи: | Інститут іноземної філології > Кафедра міжкультурної комунікації та іншомовної освіти |
Користувач: | Unnamed user with email natali_i92@ukr.net |
Дата подачі: | 25 Лют 2016 09:16 |
Оновлення: | 25 Лют 2016 09:25 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/20413 |
ДСТУ 8302:2015: | Лозко О. В. Лексичні та граматичні особливості перекладу текстів з харчової промисловості. МАТЕРІАЛИ ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЇ “Актуальні проблеми сучасної лінгвістики та методики викладання мови і літератури”. 2016.. |