Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Лексичні та граматичні особливості перекладу текстів з харчової промисловості

Лозко О. В. (2016) Лексичні та граматичні особливості перекладу текстів з харчової промисловості. МАТЕРІАЛИ ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЇ “Актуальні проблеми сучасної лінгвістики та методики викладання мови і літератури”..

[thumbnail of Лозко.pdf]
Preview
Текст
Лозко.pdf

Завантажити (304kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: P Мова та література > P Філологія. Лінгвістика
Відділи: Інститут іноземної філології > Кафедра міжкультурної комунікації та іншомовної освіти
Користувач: Unnamed user with email natali_i92@ukr.net
Дата подачі: 25 Лют 2016 09:16
Оновлення: 25 Лют 2016 09:25
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/20413
ДСТУ 8302:2015: Лозко О. В. Лексичні та граматичні особливості перекладу текстів з харчової промисловості. МАТЕРІАЛИ ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЇ “Актуальні проблеми сучасної лінгвістики та методики викладання мови і літератури”. 2016..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу