Дуганець В. І., Ткач Л. В. (2019) Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. № 97. С. 24–33. ISSN 2663-6387.
Preview
5.pdf
Завантажити (607kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Користувач: | Олександр Сергійович Яценко |
Дата подачі: | 21 Жовт 2019 08:36 |
Оновлення: | 21 Жовт 2019 08:44 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/29932 |
ДСТУ 8302:2015: | Дуганець В. І., Ткач Л. В. Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. 2019. № 97. С. 24–33. |