Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college

Дуганець В. І., Ткач Л. В. (2019) Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. № 97. С. 24–33. ISSN 2663-6387.

[thumbnail of 5.pdf]
Preview
Текст
5.pdf

Завантажити (607kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Олександр Сергійович Яценко
Дата подачі: 21 Жовт 2019 08:36
Оновлення: 21 Жовт 2019 08:44
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/29932
ДСТУ 8302:2015: Дуганець В. І., Ткач Л. В. Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. 2019. № 97. С. 24–33.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу