Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil aethnographic zoning of the right-bank Polissia

Nesterchuk I., Osipchuk A., Chernyshova T., Shevchuk B., Bondarenko E. (2020) Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil aethnographic zoning of the right-bank Polissia. GeoJournal of Tourism and Geosites.. ISSN 2065-1198.

[thumbnail of Скопус 2.pdf]
Preview
Текст
Скопус 2.pdf

Завантажити (979kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 09:24
Оновлення: 31 Січ 2022 09:24
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33668
ДСТУ 8302:2015: Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil aethnographic zoning of the right-bank Polissia / Nesterchuk I. та ін. GeoJournal of Tourism and Geosites. 2020..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу