Нестерчук І. К. (2020) Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій. Географія та туризм..
Preview
12. GTT_2019_48_83-92.pdf
Завантажити (654kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 11:16 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 11:16 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33682 |
ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій. Географія та туризм. 2020.. |