Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій

Нестерчук І. К. (2020) Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій. Географія та туризм..

[thumbnail of 12. GTT_2019_48_83-92.pdf]
Preview
Текст
12. GTT_2019_48_83-92.pdf

Завантажити (654kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:16
Оновлення: 31 Січ 2022 11:16
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33682
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій. Географія та туризм. 2020..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу