Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів

Нестерчук І. К. (2019) Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія.. ISSN 2312-2110.

[thumbnail of 16. Наук. записки ГЕОГРАФІЯ Вип. 31_removed.pdf]
Preview
Текст
16. Наук. записки ГЕОГРАФІЯ Вип. 31_removed.pdf

Завантажити (342kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:16
Оновлення: 31 Січ 2022 11:23
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33687
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. 2019..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу