Нестерчук І. К. (2019) Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія.. ISSN 2312-2110.
Preview
16. Наук. записки ГЕОГРАФІЯ Вип. 31_removed.pdf
Завантажити (342kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 11:16 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 11:23 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33687 |
ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. 2019.. |