Нестерчук І. К. (2019) Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі. Науковий вісник Чернівецького університету..
Preview
17. наук вісник Чернівці 2019 ВИП. 814 jh_removed.pdf
Завантажити (718kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 11:28 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 11:29 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33688 |
ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі. Науковий вісник Чернівецького університету. 2019.. |