Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі

Нестерчук І. К. (2019) Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі. Науковий вісник Чернівецького університету..

[thumbnail of 17. наук вісник Чернівці 2019 ВИП. 814 jh_removed.pdf]
Preview
Текст
17. наук вісник Чернівці 2019 ВИП. 814 jh_removed.pdf

Завантажити (718kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:28
Оновлення: 31 Січ 2022 11:29
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33688
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі. Науковий вісник Чернівецького університету. 2019..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу