Нестерчук І. К. (2019) Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму. Географія та туризм..
Preview
18. GTT_2019_52_33-44.pdf
Завантажити (2MB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 11:29 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 11:31 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33689 |
ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму. Географія та туризм. 2019.. |