Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму

Нестерчук І. К. (2019) Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму. Географія та туризм..

[thumbnail of 18. GTT_2019_52_33-44.pdf]
Preview
Текст
18. GTT_2019_52_33-44.pdf

Завантажити (2MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:29
Оновлення: 31 Січ 2022 11:31
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33689
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму. Географія та туризм. 2019..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу