Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування туристично-рекреаційного простору

Нестерчук І. К. (2020) Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування туристично-рекреаційного простору. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки...

[thumbnail of 20. NVSNU_1_2020.pdf]
Preview
Текст
20. NVSNU_1_2020.pdf

Завантажити (722kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:43
Оновлення: 31 Січ 2022 11:43
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33692
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування туристично-рекреаційного простору. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.. 2020..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу