Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component in the Form of Physical-Geographical, Soil and Ethnographic Zoning of the Right-Bank Polissia

Нестерчук І. К. (2020) Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component in the Form of Physical-Geographical, Soil and Ethnographic Zoning of the Right-Bank Polissia. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. № 5(409).

[thumbnail of 21. Географічні науки 2020 - 2й_.pdf]
Preview
Текст
21. Географічні науки 2020 - 2й_.pdf

Завантажити (1MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:55
Оновлення: 31 Січ 2022 11:55
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33694
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component in the Form of Physical-Geographical, Soil and Ethnographic Zoning of the Right-Bank Polissia. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. 2020. № 5(409).

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу