Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини правобережного Полісся)

Нестерчук І. К. (2020) Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини правобережного Полісся). Географія та туризм..

[thumbnail of 22. Геогр. та тур. 2020 Вип. 60.pdf]
Preview
Текст
22. Геогр. та тур. 2020 Вип. 60.pdf

Завантажити (494kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:55
Оновлення: 31 Січ 2022 11:58
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33695
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини правобережного Полісся). Географія та туризм. 2020..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу