Нестерчук І. К. (2020) Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини правобережного Полісся). Географія та туризм..
Preview
22. Геогр. та тур. 2020 Вип. 60.pdf
Завантажити (494kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 11:55 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 11:58 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33695 |
ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини правобережного Полісся). Географія та туризм. 2020.. |