Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму

Нестерчук І. К. (2022) Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму. Географія та туризм. № 65. С. 9–20. ISSN 2308-135X.

[thumbnail of v652.pdf]
Preview
Текст
v652.pdf

Завантажити (545kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 27 Серп 2022 11:08
Оновлення: 27 Серп 2022 11:08
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34421
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму. Географія та туризм. 2022. № 65. С. 9–20.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу