Нестерчук І. К. (2022) Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму. Географія та туризм. № 65. С. 9–20. ISSN 2308-135X.
Preview
v652.pdf
Завантажити (545kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
| Користувач: | Кафедра екології та географії |
| Дата подачі: | 27 Серп 2022 14:08 |
| Оновлення: | 27 Серп 2022 14:08 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34421 |
| ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму. Географія та туризм. 2022. № 65. С. 9–20. |


