Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Специфіка етнічних кухень правобережного полісся України: історико-географічні розвідки

Нестерчук І. К. (2022) Специфіка етнічних кухень правобережного полісся України: історико-географічні розвідки. Географія та туризм. № 69. С. 26–38. ISSN 2308-135X.

[thumbnail of v693.pdf]
Preview
Текст
v693.pdf

Завантажити (448kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 07 Лист 2022 07:10
Оновлення: 07 Лист 2022 07:10
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34672
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Специфіка етнічних кухень правобережного полісся України: історико-географічні розвідки. Географія та туризм. 2022. № 69. С. 26–38.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу