Павлова С. І. (2023) Огляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесі. Економіка та суспільство. № 52. ISSN 2524-0072.
Preview
2599-Текст статті-2509-1-10-20230809.pdf
Завантажити (288kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HF Торгівля |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 24 Серп 2023 11:35 |
Оновлення: | 24 Серп 2023 11:35 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37802 |
ДСТУ 8302:2015: | Павлова С. І. Огляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесі. Економіка та суспільство. 2023. № 52. |