Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вплив температури на константу дисоціації оцтової кислоти

Мигущенко Р. П., Волобуєв М. М., Асєєва І. В., Кропачек О. Ю., Балєв В. М (2024) Вплив температури на константу дисоціації оцтової кислоти. Український журнал природничих наук. № 8. С. 148–154. ISSN 2786-6335.

[thumbnail of 18.pdf]
Preview
Текст
18.pdf

Завантажити (722kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Аліна Ковальчук
Дата подачі: 10 Вер 2024 12:58
Оновлення: 10 Вер 2024 13:04
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41006
ДСТУ 8302:2015: Вплив температури на константу дисоціації оцтової кислоти / Мигущенко Р. П. та ін. Український журнал природничих наук. 2024. № 8. С. 148–154.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу