Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Новітні аспекти властивостей меду та насіння Nigella L. (Ranunculaceae) як функціональних продуктів і лікувальних засобів для людини

Ковтун-Водяницька С. М., Рахметов Д. Б., Костецька К. В. (2024) Новітні аспекти властивостей меду та насіння Nigella L. (Ranunculaceae) як функціональних продуктів і лікувальних засобів для людини. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир. С. 100–103.

[thumbnail of 37.pdf]
Preview
Текст
37.pdf

Завантажити (193kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Аліна Ковальчук
Дата подачі: 23 Жовт 2024 08:10
Оновлення: 23 Жовт 2024 08:16
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41519

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу