Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вплив бактеризації та різних способів застосування комплексу мікроелементів на вміст міді в рослинах сої

Пухтаєвич П. П., Кукол К. П., Довбаш Н. І., Клименко І. І. (2024) Вплив бактеризації та різних способів застосування комплексу мікроелементів на вміст міді в рослинах сої. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир. С. 113–114.

[thumbnail of 42.pdf]
Preview
Текст
42.pdf

Завантажити (178kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Аліна Ковальчук
Дата подачі: 23 Жовт 2024 08:56
Оновлення: 23 Жовт 2024 09:00
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41528

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу