Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів

Рахметов Д. Б., Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Рахметова С. О., Грищук Р. С. (2024) Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир. С. 115–117.

[thumbnail of 43.pdf]
Preview
Текст
43.pdf

Завантажити (187kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Аліна Ковальчук
Дата подачі: 23 Жовт 2024 09:05
Оновлення: 23 Жовт 2024 09:10
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41529

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу