Рахметов Д. Б., Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Рахметова С. О., Грищук Р. С. (2024) Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир. С. 115–117.
Preview
43.pdf
Завантажити (187kB) | Preview
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Користувач: | Аліна Ковальчук |
Дата подачі: | 23 Жовт 2024 09:05 |
Оновлення: | 23 Жовт 2024 09:10 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41529 |