Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Штучний інтелект для аналізу якості продукції тваринництва

Кравченко М. (2024) Штучний інтелект для аналізу якості продукції тваринництва. In: ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні інформаційні технології в освіті та науці», 21-22 листопада 2024 р., Житомир. С. 401–405.

[thumbnail of 109.pdf]
Preview
Текст
109.pdf

Завантажити (215kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Аліна Ковальчук
Дата подачі: 20 Січ 2025 08:44
Оновлення: 20 Січ 2025 08:51
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/42428

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу