Шевчук Д. М., Авдєєв С. В., Авдєєва О. Ю., Анічкіна О. В. (2025) Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Modern Science, Economy and Digital Innovation», 7-9 травня 2025 р., Бухарест, Румунія. С. 54–55.
Preview
1.pdf
Завантажити (139kB) | Preview
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач: | Олександр Сергійович Яценко |
Дата подачі: | 07 Трав 2025 21:59 |
Оновлення: | 07 Трав 2025 22:07 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43616 |