Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів

Шевчук Д. М., Авдєєв С. В., Авдєєва О. Ю., Анічкіна О. В. (2025) Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Modern Science, Economy and Digital Innovation», 7-9 травня 2025 р., Бухарест, Румунія. С. 54–55.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (139kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Олександр Сергійович Яценко
Дата подачі: 07 Трав 2025 21:59
Оновлення: 07 Трав 2025 22:07
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43616

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу