Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Особливості створення та розвитку туристичного продукту

Шестакова А. В.ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1388-5824, Андрійчук К. В. (2025) Особливості створення та розвитку туристичного продукту. In: ІV Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети», 2 травня 2025 р., Житомир. С. 20–22.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (130kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 01 Жовт 2025 20:40
Оновлення: 01 Жовт 2025 20:40
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/45396

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу