Павлова С. І.
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7908-0215, Кравчук М. М.
(2025)
Організаційно-економічні аспекти діяльності бару готельно-ресторанного комплексу.
In: Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми науки та освіти в умовах сучасних викликів», 9 листопада 2025 р., Дніпро.
С. 144–147.
DOI: 10.64076/ihrc251109.
Preview
1.pdf
Завантажити (127kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 21 Лист 2025 13:10 |
| Оновлення: | 21 Лист 2025 13:11 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/45919 |


