Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Організаційно-економічні аспекти діяльності бару готельно-ресторанного комплексу

Павлова С. І.ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7908-0215, Кравчук М. М. (2025) Організаційно-економічні аспекти діяльності бару готельно-ресторанного комплексу. In: Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми науки та освіти в умовах сучасних викликів», 9 листопада 2025 р., Дніпро. С. 144–147. DOI: 10.64076/ihrc251109.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (127kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 21 Лист 2025 13:10
Оновлення: 21 Лист 2025 13:11
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/45919

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу