Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні рекомендації для виконання кваліфікаційних робіт здобувачами спеціальності 201 Агрономія освітньо-професійної програми «Тепличне господарство» галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Матвійчук Н. Г.ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2226-814X, Матвійчук Б. В.ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7872-2420, Панчишин В. З.ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5256-5052 (2025) Методичні рекомендації для виконання кваліфікаційних робіт здобувачами спеціальності 201 Агрономія освітньо-професійної програми «Тепличне господарство» галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. 47 с. [Навчальний матеріал]

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (486kB) | Preview
Тип ресурсу: Навчальний матеріал
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
S Сільське господарство > S Сільське господарство (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття
Користувач: Ганна Федорович
Дата подачі: 09 Груд 2025 18:30
Оновлення: 09 Груд 2025 18:30
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/46113

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу