Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Створення атмосфери ресторану: сутність та роль

Шалль М. О. (2022) Створення атмосфери ресторану: сутність та роль. In: III Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу», 3-4 листопада 2022 р., Житомир. ст. 303.

[thumbnail of 3.pdf]
Preview
Текст
3.pdf

Завантажити (133kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Аліна Ковальчук
Дата подачі: 06 Жовт 2025 11:11
Оновлення: 06 Жовт 2025 13:41
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/45426

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу