Шалль М. О. (2022) Створення атмосфери ресторану: сутність та роль. In: III Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу», 3-4 листопада 2022 р., Житомир. ст. 303.
Preview
3.pdf
Завантажити (133kB) | Preview
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Аліна Ковальчук |
Дата подачі: | 06 Жовт 2025 11:11 |
Оновлення: | 06 Жовт 2025 13:41 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/45426 |