Елементи, в яких автор: "Нестерчук, І. К."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 48.

Нестерчук, І. К., Панфелюк, М. В. (2023) Географія туризму та рекреації: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку. Сучасні виклики та трансформації туризму на шляху євроінтеграції. с. 95-97.

Шевчик, С. П., Нестерчук, І. К. (2023) Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України. In: Topical aspects of modern scientific research, 28-30.09.2023, Токіо, Японія.

Нестерчук, І. К. (2023) Гастрономічний туризм Правобережного Полісся України: теорія, методологія і практика досліджень. Робочий документ. Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Нестерчук, І. К. (2023) Гастрономічний туризм правобережного полісся України: теорія, методологія і практика досліджень. The 4th International scientific and practical conference “Scientific research in the modern world”. с. 208-213.

Нестерчук, І. К., Кучинська, Я. О. (2023) Гастрономічні тренди Данії. Збірник праць Міжнародного науково- практичного форуму (м. Львів, 19‒21 квітня 2023 р.). с. 406-413.

Нестерчук, І. К., Кривець, П. І. (2023) Географічні передумови розвитку екологічного (зеленого туризму) в межах Коростенського району Житомирської області. Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди. с. 284-287.

Нестерчук, І. К., Саволюк, В. В. (2023) Геоекологічний стан Житомирської області та розроблення рекомендацій щодо збалансованого природокористування. Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної Iнтернет-конференції ГЕОГРАФІЯ ТА ТУРИЗМ. с. 241-245.

Нестерчук, І. К., Тарасова, В. В. (2023) Методичні рекомендації до лабораторних занять з освітньої компоненти "Географічна номенклатура". Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Нестерчук, І. К., Дем’янець, К. М. (2023) Особливості вивчення географії адміністративного району у закладах загальної середньої освіти (на прикладі Житомирського району Житомирської області). Географія та туризм (71). с. 41-47. ISSN 2308-135X

Крастильова, Г., Нестерчук, І. К. (2023) Особливості організації уроків географії в умовах дистанційного навчання. Молодь у географічній науці: матеріали Всеукраїнскьої науковопрактичної конференції. с. 90-94.

Плужник, А. В., Нестерчук, І. К. (2023) Оцінка конкурентоспроможності закладів рекреації Черкаської області. Географія та туризм. с. 3-8. ISSN 2308-135X

Нестерчук, І. К. (2023) Соціально-економічне значення проєктів із активізації туристичної активності Закарпатської області. Туризм в Україні: виклики та відновлення. с. 154-155.

Овдіюк, О. М., Василенко, О. М., Нестерчук, І. К. (2023) Теоретичні засади формування економіки природокористування сталого середовища. Екологія та раціональне природокористування: освіта, наука і практика. с. 108-112.

Тарасова, В. В., Нестерчук, І. К., Ковалевська, І. М. (2022) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, самостійної роботи та індивідуальних завдань "Основи організації наукових досліджень в туризмі та академічна доброчесність". Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Нестерчук, І. К. (2022) Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму. Географія та туризм (66). с. 18-28. ISSN 2308-135X

Тарасова, В. В., Нестерчук, І. К., Ковалевська, І. М. (2022) Основи організації наукових дослідженьв туризмі та академічна доброчесність. Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Нестерчук, І. К. (2022) Специфіка етнічних кухень правобережного полісся України: історико-географічні розвідки. Географія та туризм (69). с. 26-38. ISSN 2308-135X

Нестерчук, І. К. (2022) Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму. Географія та туризм (65). с. 9-20. ISSN 2308-135X

Нестерчук, І. К. (2021) Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential. Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіки, менеджмент, дорадництво. с. 17-20.

Чернешова, Т. М., Нестерчук, І. К., Ніквашвілі, Д. Г. (2021) Активність туристичних магнітів м. Житомир. Українське Полісся: проблеми та тренди сучасного розвитку. с. 137-141.

Тарасова, В. В., Нестерчук, І. К., Ковалевська, І. М., Осіпчук, О. С. (2021) Географія туризму: Екологічний туризм. Поліський національний університет.

Нестерчук, І. К. (2021) Національні туристичні організації: перевантаження після COVID-19. Туризм у ХХІ столітті: виклики та реагування. с. 71-74.

Нестерчук, І. К. (2021) Регіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся України. Матеріали Міжнародної науково- практичної конференції "Регіональний Туризм Сучасний стан та шляхи оптимізації". с. 104-106.

Нестерчук, І. К. (2021) Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України. с. 82-89.

Нестерчук, І. К. (2020) Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component in the Form of Physical-Geographical, Soil and Ethnographic Zoning of the Right-Bank Polissia. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (5(409)).

Шевчук, Б. Л., Нестерчук, І. К. (2020) Аналіз можливостей інтерактивних карт, створених на базі ГІС, для потреб туризму в Україні. Таврiйський науковий вiсник (3). с. 147-154. ISSN 2708-0366

Нестерчук, І. К. (2020) Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини правобережного Полісся). Географія та туризм.

Нестерчук, І. К. (2020) Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування туристично-рекреаційного простору. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки..

Нестерчук, І. К. (2020) Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій. Географія та туризм.

Нестерчук, І. К. (2019) Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся як комплексний концепт та ключовий елемент туристичної системи. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. ISSN 2312-2110

Нестерчук, І. К. (2019) Гастрономічні події як драйвер розвитку малих міст. Рекреаційна географія і туризм.

Нестерчук, І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Серія: Географічні науки. ISSN 1729-360Х

Нестерчук, І. К. (2019) Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму. Географія та туризм.

Нестерчук, І. К. (2019) Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. ISSN 2312-2110

Нестерчук, І. К., Тищенко, С. В., Чернишова, Т. М., Шевчук, Б. Л., Осіпчук, А. С. (2019) Технологія готельної справи. Житомир, Житомирського національного агроекологічного університету.

Нестерчук, І. К. (2019) Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного туризму. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Нестерчук, І. К. (2019) Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі. Науковий вісник Чернівецького університету.

Нестерчук, І. К. (2018) Відбитки харчування поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського Полісся. Науковий вісник Херсонського державного університету (8). с. 270-275.

Нестерчук, І. К. (2018) Гастрономічний образ території Правобережного полісся в туристичному проектуванні. Науковий вісник Херсонського державного університету.

Нестерчук, І. К. (2018) Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського Полісся. Часопис картографії.

Нестерчук, І. К. (2018) Прикладне гастрономічне досьє правобережного Полісся. Географія та туризм.

Нестерчук, І. К. (2018) Фізико-географічне районування правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних видів туризму. Фізична географія та геоморфологія. с. 57-66. ISSN 0868-6939

Нестерчук, І. К. (2017) Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся. Географія та туризм. с. 57-66.

Нестерчук, І. К. (2017) Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. с. 97-102.

Нестерчук, І. К. (2017) Гастрономічний туризм: методична платформа. Науковий вісник Херсонського державного університету. Географічні науки (7). с. 210-214.

Нестерчук, І. К. (2017) Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету. с. 193-200.

Нестерчук, І. К. (2016) Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії. с. 203-213.

Нестерчук, І. К. (2011) Геоекологічний аналіз:концептуальні підходи, сталий розвиток. Технічний звіт. Житомир.

Цей список був створений у Tue Mar 19 05:10:39 2024 EET.