Items where Author is "Нестерчук, І. К."

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Monograph | Other
Number of items: 31.

Article

Нестерчук, І. К. (2022) Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму. Географія та туризм (66). pp. 18-28. ISSN 2308-135X

Нестерчук, І. К. (2022) Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму. Географія та туризм (65). pp. 9-20. ISSN 2308-135X

Нестерчук, І. К. (2021) Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential. Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіки, менеджмент, дорадництво. pp. 17-20.

Чернешова, Т. М. and Нестерчук, І. К. and Ніквашвілі, Д. Г. (2021) Активність туристичних магнітів м. Житомир. Українське Полісся: проблеми та тренди сучасного розвитку. pp. 137-141.

Нестерчук, І. К. (2021) Національні туристичні організації: перевантаження після COVID-19. Туризм у ХХІ столітті: виклики та реагування. pp. 71-74.

Нестерчук, І. К. (2021) Регіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся України. Матеріали Міжнародної науково- практичної конференції "Регіональний Туризм Сучасний стан та шляхи оптимізації". pp. 104-106.

Нестерчук, І. К. (2021) Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України. pp. 82-89.

Нестерчук, І. К. (2020) Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component in the Form of Physical-Geographical, Soil and Ethnographic Zoning of the Right-Bank Polissia. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (5(409)).

Нестерчук, І. К. (2020) Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини правобережного Полісся). Географія та туризм.

Нестерчук, І. К. (2020) Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування туристично-рекреаційного простору. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки..

Нестерчук, І. К. (2020) Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій. Географія та туризм.

Нестерчук, І. К. (2019) Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся як комплексний концепт та ключовий елемент туристичної системи. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. ISSN 2312-2110

Нестерчук, І. К. (2019) Гастрономічні події як драйвер розвитку малих міст. Рекреаційна географія і туризм.

Нестерчук, І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Серія: Географічні науки. ISSN 1729-360Х

Нестерчук, І. К. (2019) Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму. Географія та туризм.

Нестерчук, І. К. (2019) Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. ISSN 2312-2110

Нестерчук, І. К. (2019) Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного туризму. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Нестерчук, І. К. (2019) Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі. Науковий вісник Чернівецького університету.

Нестерчук, І. К. (2018) Відбитки харчування поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського Полісся. Науковий вісник Херсонського державного університету (8). pp. 270-275.

Нестерчук, І. К. (2018) Гастрономічний образ території Правобережного полісся в туристичному проектуванні. Науковий вісник Херсонського державного університету.

Нестерчук, І. К. (2018) Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського Полісся. Часопис картографії.

Нестерчук, І. К. (2018) Прикладне гастрономічне досьє правобережного Полісся. Географія та туризм.

Нестерчук, І. К. (2018) Фізико-географічне районування правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних видів туризму. Фізична географія та геоморфологія. pp. 57-66. ISSN 0868-6939

Нестерчук, І. К. (2017) Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся. Географія та туризм. pp. 57-66.

Нестерчук, І. К. (2017) Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. pp. 97-102.

Нестерчук, І. К. (2017) Гастрономічний туризм: методична платформа. Науковий вісник Херсонського державного університету. Географічні науки (7). pp. 210-214.

Нестерчук, І. К. (2017) Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету. pp. 193-200.

Нестерчук, І. К. (2016) Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії. pp. 203-213.

Monograph

Нестерчук, І. К. (2011) Геоекологічний аналіз:концептуальні підходи, сталий розвиток. Technical Report. Житомир.

Other

Тарасова, В. В. and Нестерчук, І. К. and Ковалевська, І. М. and Осіпчук, О. С. (2021) Географія туризму: Екологічний туризм. Поліський національний університет.

Нестерчук, І. К. and Тищенко, С. В. and Чернишова, Т. М. and Шевчук, Б. Л. and Осіпчук, А. С. (2019) Технологія готельної справи. Житомир, Житомирського національного агроекологічного університету.

This list was generated on Fri Sep 30 09:30:39 2022 EEST.