Елементи, в яких Відділ: "Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи" та Рік: 2023

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: F | K | P | Б | К | М | П | С | Ф | Ш
Число елементів: 33.

F

Fostolovych, Valentyna, Mykhalchyshyna, Larysa, Simanaviciene, Zaneta (2023) International cooperation in the conditions of the NCTS joint transit system: in Ukrainian dimension. Public Policy and Accounting (7). с. 47-53. ISSN 2707-9325

K

Klimova, Inna, Hordieieva, Inna, Sereda, Nataliia, Pashchenko, Olha, Petecki, Ignacy (2023) Strategic marketing in a dynamic market environment: adaptive approaches, analysis of trends and implementation of innovations. Conhecimento & Diversidade (40). с. 98-118.

P

Piankov, Vladyslav, Kampo, Ilda, Milashovska, Olha, Botsian, Tetiana, Ivanenko, Valentyna (2023) Management of Tourism, Hotel and Restaurant Business in Ukraine. Pacific Business Review (International). с. 126-140. ISSN 0974-438X

Ponomarenko, V., Sliusenko, A., Liulka, D., Yakobchuk, R. (2023) Determination of ejection coefficient of liquid-gas ejector with combined mixing chamber. Ukrainian Food Journal, 12 (3).

Б

Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С. (2023) Кібербезпека та вплив сучасних інформаційних технологій на розвиток готельних підприємств. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

К

Калініченко, О. О., Пойта, І. О., Мосійчук, І. В. (2023) Modern marketing: understanding the impact of digital strategies on business growth. Економіка та суспільство (53). ISSN 2524-0072

Клімова, І. О. (2023) Маркетинг та брендинг територій. Наукові перспективи (35). ISSN 2708-7530

Ковалевська, І. М., Тарасова, В. В. (2023) Організація бронювання туристичних послуг туроператорами за допомогою систем резервування. The 3th International scientific and practical conference “Theoretical aspects of education development”. с. 556-560.

Ковалевська, І. М., Тарасова, Ю. В. (2023) Сутність і значення сакральних категорій в туризмі. Сакральне та туризм: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. с. 16-19.

Коваль, В., Фостолович, В. А., Кубай, О., Ткачик, Ф., Приступа, Л., Лактіонова, О. (2023) Фінансовий аутсорсинг в аналізі управління екологічними податковими надходженнями. Financial and Credit Activity Problems of Theory and Practice (6(53)). с. 112-127.

Кримська, А. О., Балик, У. О., Клімова, І. О. (2023) Цифрова трансформація у сфері маркетингу: нові підходи та можливості. Академічні візії (26). ISSN 2786-586X

Криштанович, C., Оленич, І., Гавриш, І. І., Саух, І. В., Холтобіна, О. (2023) Формування професійної культури майбутніх спеціалістів із фінансів та кредиту у вищих навчальних закладах. Financial and Credit Activity Problems of Theory and Practice (50). с. 477-486.

М

Мосійчук, І. В. (2023) ESG Стратегія: вплив інтеграції факторів сталого розвитку на фінансові результати підприємств. In: Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: Матеріали дванадцятої міжнар. наук.-практ. конф., 8 вересня 2023 р. Одеса: ОНЕУ.

Мосійчук, І. В., Шарпатий, Олександр (2023) Молодіжний проєкт: від задуму до втілення. Herald of Kiev Institute of Business and Technology (49). с. 77-86.

П

Павлова, С. І. (2023) Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг). [Навчальний матеріал]

Павлова, С. І. (2023) Огляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесі. Економіка та суспільство (52). ISSN 2524-0072

Павлова, С. І., Боцян, Т. В. (2023) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти Управління готелем/Управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]

Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А. (2023) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]

Павлова, С. І., Кім, Е. О. (2023) Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. In: Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України, 14-15 листопада 2023 року, м. Харків.

Пойта, І. О., Мосійчук, І. В., Калініченко, О. О. (2023) Digital-маркетинг: сучасний стан і перспективи розвитку в Україні. Бізнес Інформ (7). с. 219-224. ISSN 2222-4559

Пойта, І. О., Мосійчук, І. В., Калініченко, О. О. (2023) Тренди розвитку транснаціональних корпорацій в умовах глобальної економічної трансформації. In: Міжнародна науково-практична конференція “Актуальні питання економіки, фінансів, обліку та права: теорія і практика”, 16 листопада 2023 р., Кременчук.

Пойта, І. О., Мосійчук, І. В., Калініченко, О. О. (2023) Український бізнес на шляху до модернізації: гібридний формат роботи, штучний інтелект та ментальне здоров'я співробітників. In: II International scientific and practical conference «Modern Approaches to Problem Solving in Science and Technology».

С

Саух, П. Ю., Саух, І. В. (2023) «Суспільство 5.0». Архітектоніка освіти в умовах п’ятої промислової революції: виклики та перспективи. Вісник НАПН України (5). ISSN 2707-305X

Ф

Фостолович, В., Рубан, М. (2023) Інноваційні фінансові інструменти в технології управління підприємств готельно-ресторанного бізнесу. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2023) Сучасні інструменти маркетингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Інвестиції: Практика та досвід (5). с. 11-17. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі. [Навчальний матеріал]

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Нові підходи до організації бізнесової діяльності підприємств сфери гостинності в епоху постіндустріалізму та цифрових трансформацій. Інвестиції: Практика та досвід (11). с. 9-14. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2023) Цифровізація підпримтв сфери гостинності як основа побудови конкурентоспроможного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (33). ISSN 2410-3748

Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2023) Кібербезпека в системі управління закладом готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифровізації комунікаційних процесів. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Фостолович, В. А., Павлова, С. І., Гуртовий, Ю. А. (2023) Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. Економіка та суспільство (56). ISSN 2524-0072

Фостолович, В. А., Томчук, В. В., Гуртовий, О. О., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2023) Теоретичні аспекти управління доходами підприємства: порядок формування, технологія розподілу. Інвестиції: Практика та досвід (21). с. 52-57. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А., Черниш, М. (2023) Кібербезпека та формування медіаграмотності майбутніх учителів початкових класів. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Ш

Шиманська, В. В., Мосійчук, І. В., Михалюк, Сергій (2023) Штучний інтелект і цифрова економіка: тренди, прогнози та перспективи. Вісник Київського інституту бізнесу та технологій (49). с. 110-122.

Цей список був створений у Sat Sep 7 09:59:32 2024 EEST.