Елементи, в яких Відділ: "Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи" та Рік: 2023

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Автори | Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 44.

Стаття

Fostolovych, Valentyna, Mykhalchyshyna, Larysa, Simanaviciene, Zaneta (2023) International cooperation in the conditions of the NCTS joint transit system: in Ukrainian dimension. Public Policy and Accounting (7). с. 47-53. ISSN 2707-9325

Klimova, Inna, Hordieieva, Inna, Sereda, Nataliia, Pashchenko, Olha, Petecki, Ignacy (2023) Strategic marketing in a dynamic market environment: adaptive approaches, analysis of trends and implementation of innovations. Conhecimento & Diversidade (40). с. 98-118.

Kryshtanovych, Svitlana, Olenych, Iryna, Gavrysh, Iryna, Саух, І. В., Kholtobina, Oleksandra (2023) Formation of professional culture of future specialists in finance and credit in higher educational institutions. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 3 (50). с. 477-486. ISSN 2306-4994

Piankov, Vladyslav, Kampo, Ilda, Milashovska, Olha, Botsian, Tetiana, Ivanenko, Valentyna (2023) Management of Tourism, Hotel and Restaurant Business in Ukraine. Pacific Business Review (International). с. 126-140. ISSN 0974-438X

Ponomarenko, V., Sliusenko, A., Liulka, D., Yakobchuk, R. (2023) Determination of ejection coefficient of liquid-gas ejector with combined mixing chamber. Ukrainian Food Journal, 12 (3).

Калініченко, О. О., Пойта, І. О., Мосійчук, І. В. (2023) Modern marketing: understanding the impact of digital strategies on business growth. Економіка та суспільство (53). ISSN 2524-0072

Кащук, К. М. (2023) Еволюція та інновації в управлінні організацією в цифрову епоху. Економіка. Управління. Інновації (33). ISSN 2410-3748

Клімова, І. О. (2023) Маркетинг та брендинг територій. Наукові перспективи (35). ISSN 2708-7530

Ковалевська, І. М., Тарасова, В. В. (2023) Організація бронювання туристичних послуг туроператорами за допомогою систем резервування. The 3th International scientific and practical conference “Theoretical aspects of education development”. с. 556-560.

Ковалевська, І. М., Тарасова, Ю. В. (2023) Сутність і значення сакральних категорій в туризмі. Сакральне та туризм: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. с. 16-19.

Коваль, В., Фостолович, В. А., Кубай, О., Ткачик, Ф., Приступа, Л., Лактіонова, О. (2023) Фінансовий аутсорсинг в аналізі управління екологічними податковими надходженнями. Financial and Credit Activity Problems of Theory and Practice (6(53)). с. 112-127.

Кримська, А. О., Балик, У. О., Клімова, І. О. (2023) Цифрова трансформація у сфері маркетингу: нові підходи та можливості. Академічні візії (26). ISSN 2786-586X

Криштанович, C., Оленич, І., Гавриш, І. І., Саух, І. В., Холтобіна, О. (2023) Формування професійної культури майбутніх спеціалістів із фінансів та кредиту у вищих навчальних закладах. Financial and Credit Activity Problems of Theory and Practice (50). с. 477-486.

Мосійчук, І. В., Шарпатий, Олександр (2023) Молодіжний проєкт: від задуму до втілення. Herald of Kiev Institute of Business and Technology (49). с. 77-86.

Опанащук, Ю. Я., Сущенко, О. А. (2023) Світовий ринок ділового туризму: проблеми та перспективи розвитку. Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія «Міжнародні відносини. Економіка. Країнознавство. Туризм» (18). с. 84-89. ISSN 2310-9513

Павлова, С. І. (2023) Огляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесі. Економіка та суспільство (52). ISSN 2524-0072

Пойта, І. О., Мосійчук, І. В., Калініченко, О. О. (2023) Digital-маркетинг: сучасний стан і перспективи розвитку в Україні. Бізнес Інформ (7). с. 219-224. ISSN 2222-4559

Саух, П. Ю., Саух, І. В. (2023) «Суспільство 5.0». Архітектоніка освіти в умовах п’ятої промислової революції: виклики та перспективи. Вісник НАПН України (5). ISSN 2707-305X

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2023) Сучасні інструменти маркетингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Інвестиції: Практика та досвід (5). с. 11-17. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Нові підходи до організації бізнесової діяльності підприємств сфери гостинності в епоху постіндустріалізму та цифрових трансформацій. Інвестиції: Практика та досвід (11). с. 9-14. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2023) Цифровізація підпримтв сфери гостинності як основа побудови конкурентоспроможного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (33). ISSN 2410-3748

Фостолович, В. А., Павлова, С. І., Гуртовий, Ю. А. (2023) Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. Економіка та суспільство (56). ISSN 2524-0072

Фостолович, В. А., Томчук, В. В., Гуртовий, О. О., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2023) Теоретичні аспекти управління доходами підприємства: порядок формування, технологія розподілу. Інвестиції: Практика та досвід (21). с. 52-57. ISSN 2306-6814

Шиманська, В. В., Мосійчук, І. В., Михалюк, Сергій (2023) Штучний інтелект і цифрова економіка: тренди, прогнози та перспективи. Вісник Київського інституту бізнесу та технологій (49). с. 110-122.

Доповідь на конференції або симпозіумі

Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С. (2023) Кібербезпека та вплив сучасних інформаційних технологій на розвиток готельних підприємств. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Калініченко, О. О., Мосійчук, І. В., Пойта, І. О. (2023) Управління маркетинговими проектами. In: III International Scientific and Practical Conference «Latest directions of modern science», January 23-25, 2023, Vancouver, Canada.

Мосійчук, І. В. (2023) ESG Стратегія: вплив інтеграції факторів сталого розвитку на фінансові результати підприємств. In: Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: Матеріали дванадцятої міжнар. наук.-практ. конф., 8 вересня 2023 р. Одеса: ОНЕУ.

Павлова, С. І., Кім, Е. О. (2023) Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. In: Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України, 14-15 листопада 2023 року, м. Харків.

Пойта, І. О., Мосійчук, І. В., Калініченко, О. О. (2023) Тренди розвитку транснаціональних корпорацій в умовах глобальної економічної трансформації. In: Міжнародна науково-практична конференція “Актуальні питання економіки, фінансів, обліку та права: теорія і практика”, 16 листопада 2023 р., Кременчук.

Пойта, І. О., Мосійчук, І. В., Калініченко, О. О. (2023) Український бізнес на шляху до модернізації: гібридний формат роботи, штучний інтелект та ментальне здоров'я співробітників. In: II International scientific and practical conference «Modern Approaches to Problem Solving in Science and Technology».

Саух, І. В. (2023) Аспекти застосування креативного менеджменту в стратегіях організацій в умовах воєнного стану. In: The process and dynamics of the scientific path: collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the IV International Scientific and Theoretical Conference, June 16, 2023, Athens, Hellenic Republic.

Саух, І. В. (2023) Концептуалізація змісту терміну «професійна компетентність керівника ЗЗСО». In: Science and innovation of modern world. Proceedings of the 6th International scientific and practical conference, London, United Kingdom.

Саух, І. В. (2023) Креативність як головний тренд в управлінні освітніми системами. In: Scientific practice: modern and classical reseach method: IV Міжнар. наук.-практ. конф, 26 трав. 2023 р..

Саух, І. В. (2023) Формування моделі професійної компетентності керівника ЗЗСО як важлива складова процесу реалізації державно-громадського управління в освітній сфері. In: European scientific congress. Proceedings of the 1st International scientific and practical conference, Madrid, Spain.

Фостолович, В., Рубан, М. (2023) Інноваційні фінансові інструменти в технології управління підприємств готельно-ресторанного бізнесу. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2023) Кібербезпека в системі управління закладом готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифровізації комунікаційних процесів. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Фостолович, В. А., Черниш, М. (2023) Кібербезпека та формування медіаграмотності майбутніх учителів початкових класів. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Фостолович, Р. С., Боцян, Т. В. (2023) Сфери гостинності в Україні: передумови ефективної міжнародної економічної інтеграції. In: Всеукраїнська науково-практична конференція "Ефективність міжнародної економічної інтеграції", 3 листопада 2023 р., м. Київ.

Книга

Kiełek-Więcławska, Ewelina, Stasiak, Jacek, eds. (2023) II Студентська польсько-українська науково-практична інтернет-конференція «Адміністрування та управління у функціонуванні сучасної економіки та суспільства» / «Administracja i zarządzanie w funkcjonowaniu nowoczesnej gospodarki i społeczeństwa». Stefan Batory Academy of Applied Sciences, Skierniewice, Poland.

Клімова, І. О., ed. (2023) Збірник тез доповідей VIІ Міжвузівської студентської науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічні імперативи економіки та управління в умовах сталого розвитку». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Навчальний матеріал

Павлова, С. І. (2023) Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг). [Навчальний матеріал]

Павлова, С. І., Боцян, Т. В. (2023) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти Управління готелем/Управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]

Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А. (2023) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі. [Навчальний матеріал]

Цей список був створений у Fri Dec 20 18:45:53 2024 EET.