Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є автор Яценко С. А.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Перейти до: Стаття | Книга | Інше
Кількість ресурсів: 30.

Стаття

Яценко С. А., Корсун Оксана (2015) Назви глиняного посуду в говірці села Покалів Овруцького району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 6. С. 58–62.

Яценко С. А., Мельник Юлія (2015) Назви м’яса та м’ясних продуктів у говірці села Ганнопіль Ємільчинського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 6. С. 84–87.

Мельниченко Людмила, Яценко С. А. (2015) Назви традиційних весільних атрибутів у говірці села Кам’янка Попільнянського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 6. С. 88–93.

Яценко С. А., Олійник Юлія (2015) Назви м’ясних страв у середньополіській говірці села Білка Овруцького району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 6. С. 94–97.

Яценко С. А. (2015) Бототерміни в староукраїнській мові (на основі назв ягід). Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем. № 26. С. 121–126. ISSN 2220-7996.

Яценко С. А., Мельник Олександра (2015) Лексико-семантична група назв напоїв у "Луцькій замковій книзі 1560-1561 років". Студентські лінгвістичні студії. № 6. С. 81–84.

Яценко С. А., Олійник Юлія (2014) Назви м’ясних страв у середньополіській говірці (на матеріалі говірки села Білка Овруцького району Житомирської області). Студентські лінгвістичні студії. № 5. С. 105–109.

Яценко С. А., Корсун Оксана (2014) Назви обрядових страв у говірці села Покалів Овруцького району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 5. С. 52–58.

Яценко С. А., Мельник Юлія (2014) Назви борошняних виробів у говірці села Ганнопіль Ємільчинського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 5. С. 99–104.

Яценко С. А., Мельник Олександра (2014) Лексико-семантична група назв приправ і спецій у «Луцькій замковій книзі 1560-1561 р.». Студентські лінгвістичні студії. № 5. С. 95–98.

Яценко С. А. (2012) Запозичені елементи в лексико-семантичній групі назв приправ та спецій у пам’ятках староукраїнської мови. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка. № 61. С. 199–203.

Яценко С. А., Готовська Наталія (2012) Структурно-семантична варіативність фразеологічних одиниць у творчості Валерія Шевчука (на матеріалі роману-дилогії «Стежка в траві»). Студентські лінгвістичні студії. № 3. С. 20–27.

Яценко С. А., Калініна Анна (2012) Назви продуктів харчування рослинного походження та страв із них у говірці с. Пороги Богородчанського району Івано-Франківської області. Студентські лінгвістичні студії. № 3. С. 36–42.

Яценко С. А., Корчемлюк Юлія (2012) Назви посуду в говірці села Клочки Народицького району Житомирської області, в основі яких лежать одиниці виміру. Студентські лінгвістичні студії. № 3. С. 56–63.

Яценко С. А., Савчук Наталія (2012) Словотвірні особливості дієслів руху та переміщення в романі Уласа Самчука «Волинь». Студентські лінгвістичні студії. № 3. С. 106–114.

Яценко С. А. (2011) Гіперномени – назви продуктів харчування та страв у пам’ятках староукраїнської мови. Філологічний вісник Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. № 1. С. 186–195.

Яценко С. А., Готовська Наталія (2011) Функціонування фразеологізмів у романі-дилогії Валерія Шевчука «Стежка в траві». Студентські лінгвістичні студії. № 2. С. 52–59.

Яценко С. А., Зоря Анна (2011) Лексичний склад рекламних текстів з погляду походження та сфери вживання. Студентські лінгвістичні студії. № 2. С. 73–80.

Яценко С. А., Ковтонюк Світлана (2011) Назви продуктів харчування рослинного походження та страв із них у говірці села Нехворощ Андрушівського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 2. С. 86–93.

Яценко С. А., Корчемлюк Юлія (2011) Назви хмільних та нехмільних напоїв у говірці с. Клочки Народицького району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 2. С. 101–109.

Яценко С. А. (2010) Назви продуктів харчування, страв і напоїв у говірці села Степанівка Ємільчинського району Житомирської області. Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем. Т. 2, № 22. С. 317–327.

Яценко С. А. (2010) Староукраїнська спадщина в лексиці західнополіського діалекту (на матеріалі назв рідких страв). Волинь філологічна: Текст і контекст. Західнополіські говірки в просторі та часі. № 9. С. 90–96.

Яценко С. А. (2010) Гуцульські назви продуктів харчування страв і напоїв у романі Петра Шекерика-Доникова «Дідо Іванчик». Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Філологія. № 15-16. С. 97–102.

Яценко С. А. (2009) Гуцульські кулінарні назви ( на основі лексикографічних видань). Вісник Львівського університету. Т. 2, № 46. С. 172–179.

Яценко С. А. (2009) Назви хмільних напоїв в українській мові XIV XVII ст. Українська мова. № 2. С. 49–55.

Яценко С. А. (2008) Апелятиви на позначення продуктів харчування, страв та напоїв у ролі власних імен у козацькому реєстрі 1642 року. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка. № 41. С. 218–221.

Яценко С. А. (2007) Що їли і пили поліщуки у ХVІ - ХVІІ століттях. Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем. № 17. С. 159–163.

Яценко С. А. (2006) Традиційна народна їжа як предмет етнографічного дослідження. Вісник Житомирського державного університету ім. І.Франка. № 28. С. 233–236.

Книга

Антонова О. Є., Дубасенюк О. А., Вознюк О. В., Сидорчук Н. Г., Яценко С. А., Самойленко О. А., Антонов О. В., Щерба Н. С., Левченко С. В. (2023) Соціально-педагогічні засади підготовки фахівців в умовах освітніх трансформації. Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Інше

Яценко С. А. (2023) Рецензія на дисертацію Гилярської Ольги Іванівни «Формування професійно орієнтованої риторичної компетентності майбутніх учителів у педагогічних коледжах». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Цей список був створений Thu Aug 7 19:54:18 2025 EEST.