Вгору на рівень |
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2024) Poster як інструмент цифровізації системи управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (34). ISSN 2410-3748
Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А., Фостолович, Р. С. (2024) Комунікаційні процеси в підприємств сфери гостинності за умов цифрових трансформацій. Економіка та суспільство (61).
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Нові підходи до організації бізнесової діяльності підприємств сфери гостинності в епоху постіндустріалізму та цифрових трансформацій. Інвестиції: Практика та досвід (11). с. 9-14. ISSN 2306-6814
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2023) Сучасні інструменти маркетингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Інвестиції: Практика та досвід (5). с. 11-17. ISSN 2306-6814
Фостолович, В. А., Томчук, В. В., Гуртовий, О. О., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2023) Теоретичні аспекти управління доходами підприємства: порядок формування, технологія розподілу. Інвестиції: Практика та досвід (21). с. 52-57. ISSN 2306-6814
Фостолович, В. А., Павлова, С. І., Гуртовий, Ю. А. (2023) Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. Економіка та суспільство (56). ISSN 2524-0072
Коваль, В., Фостолович, В. А., Кубай, О., Ткачик, Ф., Приступа, Л., Лактіонова, О. (2023) Фінансовий аутсорсинг в аналізі управління екологічними податковими надходженнями. Financial and Credit Activity Problems of Theory and Practice (6(53)). с. 112-127.
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2023) Цифровізація підпримтв сфери гостинності як основа побудови конкурентоспроможного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (33). ISSN 2410-3748
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, Руслан, Гуртовий, Олександр (2023) Штучний інтелект у сфері гостинності: місце інтегрування, специфіка використання та вплив на доходи підприємства. Економіка. Управління. Інновації (32). ISSN 2410-3748
Фостолович, В. А. (2022) Сучасні інструменти системи управління бізнесом у сфері готельно-ресторанної справи. Інвестиції: Практика та досвід (11-12). с. 18-25. ISSN 2306-6814
Фостолович, В. А. (2022) Інноваційна модель сучасної природничо-математичної освіти (stem-освіти) та її вплив на результативність бізнесу. Ефективна економіка (8).
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) Місце цифрових трендів в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (31). ISSN 2410-3748
Фостолович, В. А., Гончар, В. А. (2022) Цифрові трансформації в системі сучасного страхового бізнесу цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів. Цифрові трансформації в системі сучасного страхового бізнесу цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів.
Фостолович, В. А. (2022) Штучний інтелект в сучасному бізнесі: потенціал, сучасні тренди та перспективи інтегрування у різні сфери господарської діяльності і життєдіяльності людини. Ефективна економіка (7).
Фостолович, В. А., Черниш, М. О. (2024) Напрямки та інструменти підвищення медіакультури та медіаграмотності у початковій школі. In: Міжнародна науково-практична конференція розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи.
Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю .А. (2024) Сучасні цифрові комунікації в системі управління підприємств готельно-ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи.
Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2024) Траєкторія розвитку комунікаційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі в умовах цифрових трансформацій. In: Міжнародна науково-практична конференція «Траєкторія розвитку бізнесу, управління та права в умовах глобальних ризиків», 23-24 травня 2024 року, Київ.
Фостолович, В. А., Рубан, М. Д. (2024) Особливості впровадження сучасних технологій управління в підприємстві готельно-ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція ефективне управління економікою на світовому, державному та регіональному рівнях.
Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2024) Поліпшення комунікаційних процесів як елемент удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу. In: Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація, 15-16 лютого 2024 р., м. Харків, Україна.
Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2023) Кібербезпека в системі управління закладом готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифровізації комунікаційних процесів. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».
Фостолович, В. А., Гришковець, С. (2023) Кібербезпека та управління персоналом у закладі готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифрових трансформацій. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».
Фостолович, В. А., Черниш, М. (2023) Кібербезпека та формування медіаграмотності майбутніх учителів початкових класів. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі. [Навчальний матеріал]
Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А. (2023) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) Економіка і фінанси підприємства: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент». [Навчальний матеріал]
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]
Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А. (2024) Кваліфікаційна робота Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А., Фостолович, Л. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А., Іваненко, В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) Економіка і фінанси підприємства: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07«Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент». ЖДУ ім. І. Франка.
Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Іваненко, В. О., Дєнічева, О.В., Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.
Клімова, І. О., Кащук, К. М., Іваненко, В. А., Ніколаєнко, С. М., Фостолович, В. А. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання дипломних робіт здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 Маркетинг та 073 Менеджмент. ЖДУ ім. І. Франка.