Елементи, в яких автор: "Фостолович, В. А."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 25.

Стаття

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Нові підходи до організації бізнесової діяльності підприємств сфери гостинності в епоху постіндустріалізму та цифрових трансформацій. Інвестиції: Практика та досвід (11). с. 9-14. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2023) Сучасні інструменти маркетингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Інвестиції: Практика та досвід (5). с. 11-17. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А., Томчук, В. В., Гуртовий, О. О., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2023) Теоретичні аспекти управління доходами підприємства: порядок формування, технологія розподілу. Інвестиції: Практика та досвід (21). с. 52-57. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А., Павлова, С. І., Гуртовий, Ю. А. (2023) Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. Економіка та суспільство (56). ISSN 2524-0072

Коваль, В., Фостолович, В. А., Кубай, О., Ткачик, Ф., Приступа, Л., Лактіонова, О. (2023) Фінансовий аутсорсинг в аналізі управління екологічними податковими надходженнями. Financial and Credit Activity Problems of Theory and Practice (6(53)). с. 112-127.

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2023) Цифровізація підпримтв сфери гостинності як основа побудови конкурентоспроможного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (33). ISSN 2410-3748

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, Руслан, Гуртовий, Олександр (2023) Штучний інтелект у сфері гостинності: місце інтегрування, специфіка використання та вплив на доходи підприємства. Економіка. Управління. Інновації (32). ISSN 2410-3748

Фостолович, В. А. (2022) Сучасні інструменти системи управління бізнесом у сфері готельно-ресторанної справи. Інвестиції: Практика та досвід (11-12). с. 18-25. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А. (2022) Інноваційна модель сучасної природничо-математичної освіти (stem-освіти) та її вплив на результативність бізнесу. Ефективна економіка (8).

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) Місце цифрових трендів в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (31). ISSN 2410-3748

Фостолович, В. А., Гончар, В. А. (2022) Цифрові трансформації в системі сучасного страхового бізнесу цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів. Цифрові трансформації в системі сучасного страхового бізнесу цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів.

Фостолович, В. А. (2022) Штучний інтелект в сучасному бізнесі: потенціал, сучасні тренди та перспективи інтегрування у різні сфери господарської діяльності і життєдіяльності людини. Ефективна економіка (7).

Доповідь на конференції або симпозіумі

Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2024) Поліпшення комунікаційних процесів як елемент удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу. In: Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація, 15-16 лютого 2024 р., м. Харків, Україна.

Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2023) Кібербезпека в системі управління закладом готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифровізації комунікаційних процесів. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Фостолович, В. А., Гришковець, С. (2023) Кібербезпека та управління персоналом у закладі готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифрових трансформацій. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Фостолович, В. А., Черниш, М. (2023) Кібербезпека та формування медіаграмотності майбутніх учителів початкових класів. In: «Кібербезпека та інноваційність фінансових інструментів на біржовому ринку».

Навчальний матеріал

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі. [Навчальний матеріал]

Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А. (2023) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) Економіка і фінанси підприємства: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент». [Навчальний матеріал]

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]

Інший

Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А., Іваненко, В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) Економіка і фінанси підприємства: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07«Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент». ЖДУ ім. І. Франка.

Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Іваненко, В. О., Дєнічева, О.В., Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.

Клімова, І. О., Кащук, К. М., Іваненко, В. А., Ніколаєнко, С. М., Фостолович, В. А. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання дипломних робіт здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 Маркетинг та 073 Менеджмент. ЖДУ ім. І. Франка.

Цей список був створений у Thu Apr 18 09:02:24 2024 EEST.