Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є Автор Нестерчук І. К.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Кількість ресурсів: 70.

Стаття

Нестерчук І. К., Іванов Є. А. (2025) Концепція гастрономічного ландшафту в сучасній географії. Географія та туризм. № 79. С. 3–10. ISSN 2308-135X. DOI: 10.17721/2308-135X.2025.79.3-10.

Овдіюк О. М., Нестерчук І. К. (2024) Особливості управління сфери туристичної індустрії в Україні. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи: матер. VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф... С. 196–171.

Вигівська К. С., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні тренди Норвергії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 7–10.

Пір А. О., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні тренди Франції. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 11–12.

Яремова З. І., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 13–15.

Білошицька Е. І., Нестерчук І. К. (2024) Туристичні магніти Житомирщини. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 39–41.

Жалоба О. М., Нестерчук І. К. (2024) Туристичні магніти Житомирської області. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 42–44.

Нестерчук І. К. (2024) Туристичні магніти міста Звягеля. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 45–47.

Нестерчук І. К., Панфелюк М. В. (2023) Географія туризму та рекреації: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку. Сучасні виклики та трансформації туризму на шляху євроінтеграції.. С. 95–97.

Нестерчук І. К., Саволюк В. В. (2023) Геоекологічний стан Житомирської області та розроблення рекомендацій щодо збалансованого природокористування. Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної Iнтернет-конференції ГЕОГРАФІЯ ТА ТУРИЗМ.. С. 241–245.

Нестерчук І. К., Кривець П. І. (2023) Географічні передумови розвитку екологічного (зеленого туризму) в межах Коростенського району Житомирської області. Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди.. С. 284–287.

Нестерчук І. К., Кучинська Я. О. (2023) Гастрономічні тренди Данії. Збірник праць Міжнародного науково- практичного форуму (м. Львів, 19‒21 квітня 2023 р.).. С. 406–413.

Нестерчук І. К. (2023) Гастрономічний туризм правобережного полісся України: теорія, методологія і практика досліджень. The 4th International scientific and practical conference “Scientific research in the modern world”.. С. 208–213.

Нестерчук І. К., Дем’янець К. М. (2023) Особливості вивчення географії адміністративного району у закладах загальної середньої освіти (на прикладі Житомирського району Житомирської області). Географія та туризм. № 71. С. 41–47. ISSN 2308-135X.

Нестерчук І. К. (2023) Соціально-економічне значення проєктів із активізації туристичної активності Закарпатської області. Туризм в Україні: виклики та відновлення.. С. 154–155.

Крастильова Г., Нестерчук І. К. (2023) Особливості організації уроків географії в умовах дистанційного навчання. Молодь у географічній науці: матеріали Всеукраїнскьої науковопрактичної конференції.. С. 90–94.

Овдіюк О. М., Василенко О. М., Нестерчук І. К. (2023) Теоретичні засади формування економіки природокористування сталого середовища. Екологія та раціональне природокористування: освіта, наука і практика.. С. 108–112.

Плужник А. В., Нестерчук І. К. (2023) Оцінка конкурентоспроможності закладів рекреації Черкаської області. Географія та туризм.. С. 3–8. ISSN 2308-135X.

Нестерчук І. К. (2022) Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму. Географія та туризм. № 65. С. 9–20. ISSN 2308-135X.

Нестерчук І. К. (2022) Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму. Географія та туризм. № 66. С. 18–28. ISSN 2308-135X.

Нестерчук І. К. (2022) Специфіка етнічних кухень правобережного полісся України: історико-географічні розвідки. Географія та туризм. № 69. С. 26–38. ISSN 2308-135X.

Нестерчук І. К. (2021) Регіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся України. Матеріали Міжнародної науково- практичної конференції "Регіональний Туризм Сучасний стан та шляхи оптимізації".. С. 104–106.

Нестерчук І. К. (2021) Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України.. С. 82–89.

Чернешова Т. М., Нестерчук І. К., Ніквашвілі Д. Г. (2021) Активність туристичних магнітів м. Житомир. Українське Полісся: проблеми та тренди сучасного розвитку.. С. 137–141.

Нестерчук І. К. (2021) Національні туристичні організації: перевантаження після COVID-19. Туризм у ХХІ столітті: виклики та реагування.. С. 71–74.

Нестерчук І. К. (2021) Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential. Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіки, менеджмент, дорадництво.. С. 17–20.

Нестерчук І. К. (2020) Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій. Географія та туризм..

Нестерчук І. К. (2020) Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування туристично-рекреаційного простору. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки...

Нестерчук І. К. (2020) Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини правобережного Полісся). Географія та туризм..

Шевчук Б. Л., Нестерчук І. К. (2020) Аналіз можливостей інтерактивних карт, створених на базі ГІС, для потреб туризму в Україні. Таврiйський науковий вiсник. № 3. С. 147–154. ISSN 2708-0366.

Нестерчук І. К. (2020) Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component in the Form of Physical-Geographical, Soil and Ethnographic Zoning of the Right-Bank Polissia. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. № 5(409).

Нестерчук І. К. (2019) Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного туризму. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки..

Нестерчук І. К. (2019) Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся як комплексний концепт та ключовий елемент туристичної системи. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія.. ISSN 2312-2110.

Нестерчук І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.. ISSN 1729-360X.

Нестерчук І. К. (2019) Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія.. ISSN 2312-2110.

Нестерчук І. К. (2019) Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі. Науковий вісник Чернівецького університету..

Нестерчук І. К. (2019) Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму. Географія та туризм..

Нестерчук І. К. (2019) Гастрономічні події як драйвер розвитку малих міст. Рекреаційна географія і туризм..

Нестерчук І. К. (2018) Відбитки харчування поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського Полісся. Науковий вісник Херсонського державного університету. № 8. С. 270–275.

Нестерчук І. К. (2018) Фізико-географічне районування правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних видів туризму. Фізична географія та геоморфологія.. С. 57–66. ISSN 0868-6939.

Нестерчук І. К. (2018) Прикладне гастрономічне досьє правобережного Полісся. Географія та туризм..

Нестерчук І. К. (2018) Гастрономічний образ території Правобережного полісся в туристичному проектуванні. Науковий вісник Херсонського державного університету..

Нестерчук І. К. (2018) Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського Полісся. Часопис картографії..

Нестерчук І. К. (2017) Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету.. С. 193–200.

Нестерчук І. К. (2017) Гастрономічний туризм: методична платформа. Науковий вісник Херсонського державного університету. Географічні науки. № 7. С. 210–214.

Нестерчук І. К. (2017) Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка.. С. 97–102.

Нестерчук І. К. (2017) Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся. Географія та туризм.. С. 57–66.

Нестерчук І. К. (2016) Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії.. С. 203–213.

Доповідь на конференції або симпозіумі

Нестерчук І. К., Яненко О. А. (2025) Конкурентні переваги і недоліки роботи вузької спеціалізації туристичного підприємства. In: VI Міжнародна науково-практична конференція “Scientific achievements of contemporary society”, 10-12.01.2025, Лондон, Великобританія. С. 766–770.

Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Економічні питання управління якістю туристичних послуг. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди «Географія та туризм», 12 березня 2025 р., Харків. С. 379–383.

Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Визначення стратегії розвитку туристичного підприємства. In: Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку туризму», 16-17 квітня 2025 р., Хмельницький. С. 148–151.

Нестерчук І. К. (2025) Concept of gastronomic landscape in modern geography. In: Міжнародна науково-практична конференція «Конструктивна географія і картографія: стан, проблеми, перспективи», 1-3 травня 2025 р., Львів. С. 59–61.

Нестерчук І. К., Пінковський О. Й. (2024) Екскурсія Шодуарівським парком. In: The 3rd International scientific and practical conference “Science in the modern world: innovations and challenges”, November 21-23, 2024, Toronto, Canada.

Шевчик С. П., Нестерчук І. К. (2023) Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України. In: Topical aspects of modern scientific research, 28-30.09.2023, Токіо, Японія. С. 96–104.

Навчальний матеріал

Тарасова В. В., Ковалевська І. М., Соколовський О. Л., Нестерчук І. К. (2025) Географія туризму: релігійний туризм та паломництво. [Навчальний матеріал]

Нестерчук І. К., Ердей І. Г. (2025) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з освітньої компоненти «Туристичне країнознавство». [Навчальний матеріал]

Нестерчук І. К., Тарасова В. В., Ердей І. Г. (2025) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з освітньої компоненти «Організація екскурсійної діяльності». [Навчальний матеріал]

Нестерчук І. К., Ердей І. Г. (2025) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з освітньої компоненти «Туризмознавство». [Навчальний матеріал]

Нестерчук І. К., Овдіюк О. М., Ердей І. Г. (2025) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, з освітньої компоненти «Туроперейтинг». [Навчальний матеріал]

Інше

Нестерчук І. К. (2025) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, організації самостійної/ індивідуальної роботи з освітньої компоненти «Географія туризму та рекреації». ЖДУ імені Івана Франка.

Овдіюк О. М., Нестерчук І. К. (2024) Методичні рекомендації щодо написання курсової роботи з курсу «Підприємницька діяльність в туризмі і рекреації». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Овдіюк О. М., Нестерчук І. К. (2024) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, організації самостійної/індивідуальної роботи з освітньої компоненти «Підприємницька діяльність в туризмі і рекреації». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Овдіюк О. М., Нестерчук І. К. (2024) Методичні рекомендації до практичних занять, організації самостійної/індивідуальної роботи з освітньої компоненти «Туроперейтинг». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2023) Методичні рекомендації до лабораторних занять з освітньої компоненти "Географічна номенклатура". Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Тарасова В. В., Нестерчук І. К., Ковалевська І. М. (2022) Основи організації наукових дослідженьв туризмі та академічна доброчесність. Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Тарасова В. В., Нестерчук І. К., Ковалевська І. М. (2022) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, самостійної роботи та індивідуальних завдань "Основи організації наукових досліджень в туризмі та академічна доброчесність". Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Тарасова В. В., Нестерчук І. К., Ковалевська І. М., Осіпчук О. С. (2021) Географія туризму: Екологічний туризм. Поліський національний університет.

Нестерчук І. К., Тищенко С. В., Чернишова Т. М., Шевчук Б. Л., Осіпчук А. С. (2019) Технологія готельної справи. Житомир, Житомирського національного агроекологічного університету.

Звіт

Нестерчук І. К. (2023) Гастрономічний туризм Правобережного Полісся України: теорія, методологія і практика досліджень. Робочий документ. Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Нестерчук І. К. (2011) Геоекологічний аналіз:концептуальні підходи, сталий розвиток. Дослідження за темою. Житомир.

Цей список був створений Mon Jul 28 18:42:56 2025 EEST.